Dekoráció

Az esküvő megszervezése  nemcsak komoly anyagi terhet ró az ifjú párra és a hozzátartozókra, a hogyan is egy kardinális kérdés. Ha helyszínt már sikerült kiválasztani a dekorálás problémájával találjuk szembe magunkat. Mindnyájunk számára nyilvánvaló, hogy ez idő és kellék igényes feladat. Szerencsére ma már csak a stílust kell kiválasztanunk és a szakemberek megvalósítják elképzeléseinket.

Reflektorfényben
Ferkai Mercedes dekoratőr
Budapest Dekoráció   36 30 3854688
Ruhádhoz, hobbidhoz és személyiségedhez passzoló dekorációt készítek a számodra életed nagy napján. Kérlek tekintsd meg referenciáimat.
+ szolgáltatásunk: esküvői próbaasztal...tovább
Kapcsolat Weboldal
Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

Ha szerencsétek van és egy olyan helyszínt választottatok ahol gyakran tartanak esküvőket akkor valószínűleg egy gyönyörű albumból kell csak álmaitok esküvői helyszínének színvilágát kiválasztanotok és azt tapasztalt dekoratőrök tökéletessé varázsolják a számotokra a nagy napon.

Ha valami egészen egyedire és különlegesre vágytok és még az esküvői költségvetés is bírja nagy a választék dekoratőrökből akik akár az ország bármelyik részére elutaznak a ti álmotok is megvalósítsák. A lehetőségek igen sokfélék. Aki ragaszkodik az élő virághoz és saját maga szeretné elkészíteni az esküvői dekorációját előtte mindenképpen tájékozódjon hozzáértő dekoratőröktől milyen fajtákat érdemes használni.  A lufi dekoráció bár sokan nem tartják túl ízlésesnek vidám hangulatot teremthet és akár a barátok is segíthetnek az esküvői lufi dekorációtok elkészítésben, a közös munka pedig  parti hangulatba hozza a csapatot.. Amin nem érdemes spórolni az a székszoknya, mert bármilyen típusú széket beborítva vele ünnepivé tehetjük vele az esküvő és a  lakodalom helyszínét, főleg ha a hely hangulatához illő masnit választunk hozzá. Tipp: Ittis tehetséges dekoratőröket találtok: Debrecen Dekoráció  

Cikkek
Esküvői Dekoráció, díszítés és dizájnegyszeregy

Díszítés és dizájnegyszeregyFigyelem! Mindent, de mindent hangoljunk egy színvilág köré! Meghívót, névkártyákat, ruhát, teremdíszt, virágokat, tortát…

Jó ha tudod az esküvői dekorációról

Jó ha tudod a dekorációrólAz esküvői dekorációval elbűvölhetjük vendégeinket. A gyönyörű dekoráció már megérkezésükkor ünnepélyes hangulatba hozza a násznépet, eredetisége, egyedisége pedig garantálja, hogy minden jelenlévő számára maradandó élmény legyen az esküvőnk.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések