Fotó Videó

 

 

A fényképezőgéppel olyan lehetőség adatik a fotós kezébe, mellyel meg tudja állítani az időt, képes rá, hogy egy-egy pillanatot a jövőnek átmentsen. Lehetőséget ad arra, hogy az emlékeket könnyebben idézze fel a sokszor feledékeny utókor.

Az egyik legjobb és legszebb módja annak, hogy megőrizzük az esküvő minden pillanatát az, ha fényképekkel tesszük felejthetetlenné a magunk és utódaink számára.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

A fotós ma már szinte csodákra képes. A megfelelően kiválasztott helyszínen a fotós a digitalis technika és a retusálás segítségével varázslatos emléket tud készíteni az esküvőtökről. A fotósok, videósok szinte mindegyike rendelkezik saját weboldallal ahol általában sok referencia anyag található ami alapján mgismerhetitek a stílusát és eldönhetitek melyikük számotokra a legmegfelelőbb. A fotózás intim műfaj. Fontos , hogy a fotós és a fotózottak jelen estben a menyasszony és a vőlegény között kialakuljon valamiféle bizalmi viszony, egymásra hangoltság. E nélkül nem készülhetnek jó képek ezért érdemes meglátogatni a lakóhelyünkhöz közeli esküvő kiállításokat és személyesen megismerni minél többet közülük, hogy a nekünk leginkább megfelelőt választhassátok ki. Az esküvő kiállításokon való részvétel másik előnye, hogy általában jelentős kedvezményeket ajánlanak a szolgáltatók a párok részére, ami a borsos esküvői költségvetést tekintve nem elhanyagolható szempont. Tipp: Itt  válogathatsz: Budapest Fotó Videó

 

 

Cikkek
Hol készüljenek az esküvői fotók?


Hol készüljenek az esküvői fotók?A kérdéssel, amennyiben egy profi esküvői fotóst választottunk, tulajdonképpen nem is a házasulandó pároknak kellene foglakozniuk. Valljuk be a szervezés során ez az , ami talán az eszünkbe sem szokott jutni.

Esküvői fotók és videok, ami megmarad emlékül

Ami megmarad emlékülÉletünk fontos történéseit szeretnénk újra és újra átélni. Ehhez ma már a technika sokféle módon lehetőséget biztosít akár álló akár mozgó képen akarjuk magunkat viszontlátni.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések