Esküvői Helyszín Hotelek

Minden ifjú pár álma a tökéletes esküvő helyszínt találni életük legszebb napjához ami persze a nagy választék miatt akár nagyon könnyűnek is tűnhet, de éppen ez teszi nehézzé.  Először azt kell eldöntenünk milyen hangulatú lakodalmi mulatságot szeretnénk, hiszen a szolíd családias panzótól a három csillagos hotelen át az ötcsillagos szállodákig bőven van választék ha esküvői helyszínt keresel. Az esküvő helyszín hotelek óriási előnye a vendéglátásban és dekorálásban szerzett vitathatalanul nagy tapasztalatukon felül, hogy messziről érkezett vendégeink számára a szállást is egycsapásra megoldottad. Ami esetleges hátrányuk lehet, hogy egy kis étteremben valószínűleg megengedik, hogy a süteményeket és italt te hozd, itt nem sok rá az esély. Tehát ez egy kényelmes megoldás, de ha a költségvetésetek nem bírja, akkor valami gazdaságosabb megoldást kell keresnetek.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

 

Az esküvő helyszín kiválasztás első lépéseként a meghívottak létszámát kell meghatároznotok, valamint a lagzi költségeire fordítható összeget. Érdemes összehívni a családi kupaktanácsot, mert ismerősök révén sokat spórolhattok akár azzal, hogy olcsóbban kaptok meg egy szolgáltatást a rokoni vagy baráti szálak révén akár azzal, hogy olyan helyszínt kerestek ahol megengedik, hogy például a  süteményt Ti vigyétek. Minden családban van szívesen és remekül süteményt készítő rokon és megtisztelve érzi majd magát, hogy segíthet. Az italokon is sokat spórolhattok, ha Ti viszitek a hangulatjavítót, hiszen így akár nagykerből is vásárolhattok, illetve érdemes megkeresni a környékbeli kimérős bort  árusító pincészeteket és megkóstolni a kínálatot. Valószínűleg a palackozottnál jobb minőségű borhoz juthattok ilyen módon lényegesen olcsóbban. Tipp: Itt akár hajón is kimondhatjátok a boldogító igent: Budapest Esküvő Helyszín

Cikkek
Mit lessünk el a sztároktól

Mit lessünk el a sztároktól?Celebek extravaganciája, amit te is megvalósíthatsz!

Minilagzi helyszínek

MinilagziA legtöbb szerelmespár úgy érzi, övé a világ és senkire sincs szüksége többé a párján kívül. Éppen ezért a fiatalok körében nagyin is gyakran vetődik fel egy pici , pár személyes, modern esküvő gondolata.

Menetrend az esküvő napjára

Menetrend az esküvő napjáraMire mennyi időt szánjatok?
Fél órát szánjatok a vendégek egybegyűjtésére, kínálására (sós apróságokkal, itallal). 
Negyedórát szánjatok a lánykikérésre. 

Miről álmodik a lány?

Miről álmodik a lány?Tanyasi lagzi, romaesküvő vagy klasszikus elegancia? 
Magyarországon a legtöbben még mindig – évesen kötik első házasságukat, és bár az európai átlaghoz képest fiatalok, úgy tűnik nagyon is tudják, mit akarnak. 

Esküvő helyszín, Kastély vagy csárda?

Minden jegyespárnak nagyon fontos hogy, minden szempontból megfelelő helyszínt találjon esküvője és a lakodalom számára.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések