Zenekar

Nem kis felelősség eldönteni milyen zene alkalmas a násznép szórakoztatására. Saját zenei ízlésünkön túl figyelembe kell vennünk a násznép összetételét is. A lakodalmas hangulat megteremtése hagyományosan a lakodalmas zenekar feladata. Ma már sokan mégis DJ-t választanak a megfelelő hangulat megteremtésére.  A legszerencsésebb és leghitelesebb forrás, ha ismerősök véleményét kérjük ez ügyben főleg ha azokét akik a közelmúltban lagziztak, mert a puding próbája az evés tartja a mondás és utólag már hiába fanyalgunk , hogy vacak volt a lagziban zenekar és ez sajnos egyet jelent a vacak lagzival.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

 

Manapság kevesen választanak  cigányzenekart. A lakodalom résztvevői között általában sok barát és fiatal rokon van, nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a zenével, zenekarral. A legszerencsésebb talán az esküvői zenekarotok kiválasztásánál, ha egy parti vagy szalonzenekarra esik a választásotok. Ezek a zenekarok általában rendelkeznek saját honlappal és itt ízelítőt nyújtanak a repertoárjukból ami alapján könnyen kiszűrhetitek el tudjátok-e képzelni őket, mint életek nagy napjának a megszínesítőjét. A DJ-ket mint is felfedezték a házasulandók, mint a lagzis szórakoztatás eszközét. Előnyük, hogy nem tudtok tőlük olyat kérni amit le ne tudnának játszani, mindamellett olcsóbbak egy élő bandánál illetve a helyigényük is kisebb, de nem tudják nyújtani egy élő zenekar hangulatát. Ha esküvőszervezőre bíztátok a lagzitok megszervezését bizonyára tud ajánlani nektek megbízható és remekül játszó esküvői zenekarokat. Tipp: A legtöbb zenekar az ország egész területén vállal fellépéseket. Országos Zenekar 

Cikkek
A lagzi lelke: a zenekar

A lagzi lelke: a zenekarA lagzi lelke a zenekar. Ezt a megállapítást nyilván senki nem vonja kétségbe, esetleg vannak akik egy polcra teszik a vőféllyel jelentőségét. Ennek igazságtartalmát most nem szeretnénk minősíteni, inkább álljon itt néhány hasznos tudnivaló a zenekar kiválasztásával kapcsolatban.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések