Smink, frizura

A menyasszony amint a környezete megtudja a nagy esemény közeledtét számtalan tanácsot kap a frizurájára vonatkozóan is. Az esküvői frizuránkat nyilván nem építhetjük ezekre az ötletekre érdemes inkább legalább három hónappal az esküvő előtt eldönteni melyik fodrász lesz a szerencsés kiválasztott és vele osszuk meg elképzeléseinket. Tudnia kell milyen stílusú ruhát választottunk, ami még ennél is fontosabb lesz-e fátylunk vagy fejdíszünk.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

 

Az egyik fontos eldöntendő kérdés a menyasszonyi frizurád kiválasztásakor akarsz-e kontyot viselni, persze ha éppen nem rövid frizurát viselsz egyébként. A ruhád stílusa nyilván erősen befolyásolja a menyasszonyi frizurádat. Abban gondolom egyetértünk, hogy a konty elegáns viselet és egy jó fodrász nagyon sokféle variációban tudja elkészíteni.  A magasra tűzött kontyhoz valószínűleg még ha dús a hajad is szükség lesz kontyalátétre. Köztes megoldást jelenthet az úgynevezett félkonty, amelynek készítése során a fodrász  a hajkoronának csak a felét tűzi fel. A klasszikus banánkonttyal vagy a tarkókonttyal biztos a siker az esküvődön, hát még ha a fodrászod feldobja díszes csatokkal, kiegészítőkkel.

Ami a  menyasszonyi sminkedet illeti a jelszó: a természetesség. A fotózás miatt nyilván muszáj kicsit erősebben sminkelni, de ne ess túlzásokba és ez még inkább érvényes ha a hétköznapokban nem vagy csak alig sminkelsz. Tipp: Itt válogathatsz a szolgáltatók közül: Budapest Smink, frizura 

Cikkek
Virtuális szépségszalon nem csak menyasszonynak

A NŐ mindig SZÉP akar lenni, mindegy hány éves és  mindegy életének éppen melyik szakaszában tart, hátmég ha férjhez menni készül.

 

Fátyol vagy fejdísz?

Fátyol vagy fejdísz?Minden menyasszony királylány mesebeli szép ruhában és az oldalán ott a hőn áhított herceg, aki talán nem szőke és valószínűleg fehér lova sincs mégis minden tökéletes, de ezért a tökéletességért sokat kell tennünk.

 

Szükség van-e menyasszonynak próbasminkre?

Szükség van-e próbasminkre?A menyasszony a fehér ruhájában a szűziességet testesíti meg, tehát a sminkje is a visszafogottság jegyében kell, hogy készüljön, inkább romantikus, lágy, mint szexi. Az igazán meghatározó nyilván mégis a menyasszony egyénisége.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések