Jegygyűrű Ékszer

 A jegygyűrű a végtelenség jelképe. A leendő férj a gyűrűvel fejezi ki  nősülési szándékát, ami remélhetőleg valóban örökre szól. Egy brillköves eljegyzési gyűrűvel a kezünkön elismerő és irigykedő pillantásokból egyaránt részesülhetünk.  Ma már szinte végtelenül sok modellből választhatunk ékszerészünk akár Diana hercegnő eljegyzési gyűrűjének másolatát is elkészíti számunkra.. A korlátokat csakis pénztárcánk nagysága szabja meg.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

 

Ami a karikagyűrű színét illeti többféle színű aranyból választhatunk 14-18 karátos fehér arannyal kezdődően a sárga arany több árnyalatán át egészen a vörösig. Az arany színét a hozzá adott ötvöző anyag jellege és annak mennyisége határozza meg. Az aranyötvözet finomsági fokának kifejezésére használt mértékegység a karát.A tiszta arany 24 karátos és kevéssé kopásálló ezért az ékszerészet rézzel vagy ezüsttel ötvözi, jegygyűrűnk, karika gyűrünk és egyéb ékszereink kopásállóságát növelendő. Ha fehérarany karika vagy eljegyzési gyűrűt választunk akkor palládiummal vagy nikkellel ötvözött könnyű fehér aranyat, ha platinával ötvözött karika gyűrű mellett tesszük le a voksunkat  ún. nehéz  fehér arany gyűrűt fogunk viselni szerelmünk zálogaként. Az eljegyzési gyűrű lehet hagyományos, de akártöbbszínű,drágaköves ékszer különlegességgel is meglephetjük szívünk hölgyét. A legnagyobb választékot itt találod: Budapest Jegygyűrű Ékszer  

Cikkek
A jegygyűrű életre szóló ékszer

Az életre szóló ékszerNéhány jó tanács a jegygyűrű kiválasztásához

A jegygyűrűk terén is léteznek divatirányzatok, de remélhetőleg egész életünkre választjuk e gyönyörű karikát ezért nem tanácsos ez alapján választani.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések