Menyasszonyi Csokor Virág

A tökéletes menyasszony egyik legfontosabb kelléke élete talán legfontosabb és legemlékezetesebb napján az esküvői csokra. A csokornak harmóniában kell, hogy legyen a ruhával, a menyasszony személyiségével, magasságával,- egy alacsony menyasszonyt "agyonnyom" egy túl nagy lelógó díszekkel dekorált csokor- és aki igazán tökéletesen szeretne kinézni még a rúzsa színét is érdemes összhangba hoznia az esküvői csokrával. A menyasszonyi csokor színe mindig különbözzön a ruha színétől, hogy mindkettő szépsége érvényesülhessen.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

A  menyasszonyi csokrod kiválasztásánál mindenképpen konzultálj szakemberrel, mert nem biztos, hogy a kedvenc virágod alkalmas a csokrod elkészítésére. A tapasztalt virágkötő és dekoratőr meghallgatja az elképzelésedet és ötleteivel segíti megtalálni a TE csokrodat. A képgalériánkban sok ötletet találsz. A menyasszonyi csokrot a lagzi idejére a főasztalon szokták elhelyezni tehát ideális, ha az esküvői dekorációt , az esküvői csokrodat  tudatosan egy kiválasztott színvilág köré építitek fel. Ha a menyasszonyi csokrodat meg szeretnéd tartani ma már számos tartósítási eljárás létezik amelyek sokkal inkább megőrzik a virágok eredeti szépségét mint ha egyszerűen csak (a virágfejekkel lefelé lógatva) megszárítod. Ezt jó ha előre egyezteted a csokrod készítőjével. Ha csokordobás is szerepel az esküvői forgatókönyvben , akkor ne felejts el dobócsokrot is készíttetni. Remek poén ha nem egy nagy csokrot csináltatsz, hanem több kicsit és így több eladó lány örülhet, hogy ő kapta. Tipp: Itt is nézelődj: Budapest Menyasszonyi Csokor Virág  

Cikkek
A Te menyasszonyi csokrod

A tökéletes menyasszonyi csokor ismérveiA tökéletes menyasszony egyik legfontosabb kelléke élete talán legfontosabb és legemlékezetesebb napján az esküvői csokra. A csokornak harmóniában kell, hogy legyen a ruhával, a menyasszony személyiségével, és aki igazán tökéletesen szeretne kinézni még a rúzsa színét is érdemes összhangba hoznia az esküvői csokrával.

 

 

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések