Loum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque nec ex quis leo condimentum posuere sit amet ac nisi. Nulla quam ex, sodales sed lacinia imperdiet, sodales at sem. Lobotis ante.

Loum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque nec ex quis leo condimentum posuere sit amet ac nisi. Nulla quam ex, sodales sed lacinia imperdiet, sodales at sem. Lobotis ante.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque nec ex quis leo condime ontum posuere sit amet ac nisi. Nulla quam ex, sodales sed lacinia au es imperdiet, sodales at sem. Cras sagittis vel dui ut interdum. Ut tempus ex vel sollicitudin lobortis. Phasellus faucibus aliquam nulla, sed sollicitudin ante sagittis porta. Aliquam quam quis nibh ante. Aliquam erat volutpat. Sed turpis erat, placerat at blandit ac, iaculis ut au sapien. Proin el ultrices ut leo et convallis.

A nyári menyasszonyi ruha divatot a létezés könnyedsége ihlette

Az anyagok leheletvékonyak, éppen csak betakarják a testet. A tervezők nem is akarnak ennél többet. Az idei nyári divat átlátható. A tervezők új darabjaiban csábítóan áttetsző anyagok veszik körbe a teste. A legvékonyabb és legfinomabb, lágyan lebegő anyagok veszik körbe a testet.

01.

A legvékonyabb és legfinomabb, lágyan lebegő anyagok tökéletesen alkalmasak arra, hogy a több rétegből álló ruhák ne lógjanak esetlenül a testen, hanem céltudatosan kiemeljék az alakot és a nőies domborulatokat.

Akár fogalmazhatnánk úgy is, hogy az egyéni tervezésű ruhák érzéki kivitelezésű részletei tisztelttel és figyelemmel adóznak a nőiességnek. A játékos hímzésekkel és nyomásokkal díszített részletek szinte felkeltik a romantikus stílus utáni vágyat.  A  szezon slágerei a hangsúlyos a váll és derékrészek, és a több rétegből szabott ruhák. A könnyed anyagok ellenére a hölgyek most is előszerettel villantják ki lábaikat, ezért a szezon mini ruhái jóval térd fölött végződnek. Szívmelengető kilátások – legalábbis ami   a menyasszonyi divatot illeti!

 A nyár a virágoké. Ugyanez igaz a menyasszonyi ruhákra is. Tulajdonképpen egész évben virágok díszítik, de nyáron még szebbek, még bujábbak, illatosabbak és természetesebbek. Attól lesznek még kifejezőbbek, hogy jól látható helyekre teszik őket, például csípőre, dekoltázsra, vagy hátul a deréktájra. Mindehhez nagy választékban ajánlanak olyan kiegészítőket, amiket szintén virágok díszítenek. Ügyesen összeállítva hihetetlenül romantikus, és igazán jó hangulatot árasztó nyári esküvői stílust varázsolhatnak.

Népies Stílusban

Ebből a stílusból nemcsak lezser elegancia árad, de a napsütés melegsége is. Csodálatos ahogy a népies stílus bekúszik a menyasszonyi divatba is. A nagy tervezők is felfedezték a népies stílus báját, és örömmel használják a mély, fodrokkal díszített dekoltázsokat és a jellegzetes szűk fűzőket. A csodálatos hímzésektől elkezdve a lágy pasztellszínű selyem és brokátanyagokon át a csipke és tülldíszítésekig minden megtalálható benne, ami megdobogtatja a menyasszonyok szívét. Klasszikusan térdhosszú vagy egészen földig érő, bő, lágyan ringó kötényes szoknyák teszik teljessé az összképet. Így vagy úgy, de ez a kedves stílus mindenkinek különleges örömet okoz egy nyári esküvőn.

02.

Napimádóknak

Ki ne szeretné érezni bőrén a nap melegét, a finoman simogató lágy szellőt, és a langyos nyári estéket? Ezek az összeállítások szinte túlragyogják a nap sugarait. Könnyed, vállakat szabadon hagyó, álmodozóan romantikus részletekkel és virágos kiegészítőkkel készült ruhák hozzák el a hajnal érintetlen frissességét. A nyári trendek szép letisztult formákat ötvöznek, játékos kislányos részletekkel. A hozzá illő kiegészítők hihetetlenül természetesek, és talán éppen ennek köszönhetően magukra vonzzák a tekinteteket. Nem csak a buja virágkreációk, de az igazán nyárias színek is hódítanak. Mi lehetne ezek után csodálatosabb a ragyogó aranynál vagy a szikrázó sárgánál? Lehet, hogy kicsit szokatlan, de finom részletekként alkalmazva a mostani menyasszonyi divat elengedhetetlen kiegészítői.

Mauris maximus at augue ut tempus

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Curabitur blandit. Vesti id ligula porta felis euismod semper. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Praesent commodo cursus lapsum irem magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam id dolor id nibh ultricies.

Learn More

03.

Pillangók szárnyán

A lepkék a tavasszal újraéledő természet szimbólumai, és egész nyáron vidámságot okoznak. Finom és törékeny testükkel és varázslatos gyönyörű színeikkel vonzó menyasszonyi témává váltak. A pillangók régóta részei az esküvői dekorációnak, de ezen a nyáron végre elfoglalták helyüket a menyasszonyi ruhákon is. Különösen szépek a finom pasztell árnyalatú darabok. A nyárias stílus elengedhetetlen részei a megfelelő kiegészítők is. A pillangó motívumok a csatokon, hajtűkön, fésűkön, és hajráfokon is visszaköszönnek.

Élénk színekkel

Néha a menyasszonyi ruha is színekért kiált, főleg nyáron. Ilyenkor is szép és remek választás lehet a fehér és a krémszín, de az erősebb árnyalatok valóban megkoronázzák a nagy napot. A mély lila izgatóan érzéki és olyan intenzív, hogy magával ragadja az ember pillantását. A tisztaságot és a szűziességet sugárzó fehérrel kombinálva, a meglepő színárnyalat ellenére is esküvői hangulatot áraszt. Aki mégsem szeretne annyi színt, az a fehér ruhához választhat színes kiegészítőket. A szezon slágerei a különböző árnyalatú övek és szalagok.

Légiesen könnyed

Néha a menyasszonyi ruha is színekért kiált, főleg nyáron. Ilyenkor is szép és remek választás lehet a fehér és a krémszín, de az erősebb árnyalatok valóban megkoronázzák a nagy napot. A mély lila izgatóan érzéki és olyan intenzív, hogy magával ragadja az ember pillantását. A tisztaságot és a szűziességet sugárzó fehérrel kombinálva, a meglepő színárnyalat ellenére is esküvői hangulatot áraszt. Aki mégsem szeretne annyi színt, az a fehér ruhához választhat színes kiegészítőket. A szezon slágerei a különböző árnyalatú övek és szalagok.

Fringilla vel.

Praesent comod.

Fringilla vel.

Curabitur blandit tempus porttitor. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Curabitur blandit. Vesti id ligula porta felis euismod semper. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Praesent commodo cursus lapsum irem magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam id dolor id nibh ultricies.

“Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Integer posum ere erat a ante venenatis dapibus posuere velit amet aut embland aliquet. Curabitur blandit tempus.”

Curabitur blandit tempus porttitor. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Curabitur blandit.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.