Párkapcsolati Tanácsok

Az ember amióta a világ világ szeretné minél inkább irányítani a sorsát és persze rendkívül kíváncsi a jövőjére. Az egyik legfontosabb témája ennek a kíváncsiságnak a párkapcsolatunk. A boldogság kék madara ha nem vigyázunk rá el is szállhat. Ezt elkerülhetjük ha elfogadjuk párkapcsolati szakértők tanácsait, útmutatásait. 

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

 

Ami nélkül nem érdemes az esküvőd szervezéséhez hozzá fogni az a SZERELEM. Szerelem nélkül lehet ugyan házasodni, vagy együtt élni valakivel, de kérdés az, hogy érdemes-e? Az életünkből csak egy van és itt nem tapsolnak vissza ráadásra, mint a színészt a színpadon. Ha elrontottad azt az időt senki sem adja vissza neked és amit kihagytál , talán sohasem pótolhatod be. Ha a nagy betűs szerelem már megtalált akkor pedig őrizd, vigyázz rá és ápold, mert olyan mint egy gyönyörű virág, ha nem gondozzák, elhervadhat. A jó kapcsolat, jó házasság sem magától esik az öledbe azért valamit minden nap tenned kell, de hidd el érdemes. Hogy mi titok? Egyszerű és mégis bonyolult, mert csak figyelnetek kell egymásra ami egyszerűnek tűnhet a gyakorlatban mégis kevesen tudják megvalósítani.

Tipp: Ha tanácsra van szükséged : Budapest Párkapcsolati Tanácsok  

Cikkek
Palácsik-Vajna esküvő

A méltó helyszínen Antonió Banderas villájában megtartott Palácsik-Vajna Lagzin igen sok híresség tette tiszteletét. A színésznő és becses családja néhány nappal a szertartás előtt magángéppel érkeztek az eseményre.

A boldog házasság 7 titka

Hiszel a szerelemben?

Hiszel a „nagy Ő”-ben?

 

Hogy megtalálható a lelki társunk, a másik felünk?

 

Ha a párod külföldi...

Ha a párod külföldi...Nyilván eldöntöttétek, hogy hol szeretnétek élni – és persze azt is, hogy hol házasodtok össze. Ahhoz, hogy már az esküvőn látszódjon a köztetek lévő harmónia, nem árt, ha felkészülsz párod népének hagyományaiból – és a kétnyelvű esketés buktatóiból.

Néhány gondolat a házassági szerződésről

Néhány gondolat a házassági szerződésrőlPesszimista hozzáállásnak tűnhet az esküvő rózsaszín szerelemfelhőjén lebegve arra szerződni, hogyan osztják el a már létező és a majdan keletkező vagyont a házasulandó felek. A törvény értelmében a házasság alatt szerzett vagyon (értendő ezalatt még a szerzői jogdíj, vagy a különvagyon hozadéka is) közösnek számít.

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések