Tánctanár

Nem érdemes megvárni az esküvőnk napját azzal, hogy kiderüljön a násznép férfitagjainak 85%-a nem egy Fred Aster és a nők nagy része sem áll a helyzet magaslatán. Ez sajnos statisztikákkal igazolt tény, tehát az ifjú pár jó ha felvértezi magát némi tánctudással. Az okos menyasszony persze párjával együtt felkeres egy tánctanárt és legalább néhány táncórát vesz, hiszen az ifjú pár semmilyen kifogással nem bújhat ki a táncolás alól, főleg ha menyasszonytánc is szerepel a esküvői forgatókönyvben.

Rangsor Beállítása Betűrendes Dátum Kattintások Rang    Növekvő | Csökkenő

A tánciskolák nagy része szervez esküvői táncoktatást a házasulandó párok számára. Igény szerint a tánctanár akár a lakásodon is felkeres, ha úgy gondolod nincs elég időd eljárni a táncórákra, ez csak megegyezés kérdése. Manapság szokás a násznépet meglepni egy egyedi nyitótánccal, ami akár meghökkentő és mulatságos is lehet, de nem lesztek korszerűtlenek a hagyományos gyertyafény keringővel sem. Az otthoni gyakorláshoz jó ha kipróbáljátok  -kiváltképp a menyasszony a lagziban viselendő menyasszonyi cipőt , ami két okból is előnyös: egyrészt kicsit szokjátok egymást te és a cipő, és tesztelheted tudsz-e benne táncolni, másrészt a magas sarkú cipő szebb testtartásra kényszerít és királynői lesz a megjelenésed a nagy napon. Ha mulatságos nyitótáncot terveztek mindenképpen próbáljátok ki menni fog a tervezett koreográfia a menyasszonyi ruhában, mert egy abroncsos ruhában való megjelenést, és mozgást szokni kell. Tipp: Itt sok tánciskolát találsz: Budapest Tánctanár  

Cikkek
Kezdődjön a tánc!

Kezdődjön a tánc!Mottó: „Minden lagziban van egy lovag, aki nem tud táncolni, de ezzel mit sem törődve minden hölgyet felkér.”

Sosem felejtem el saját lakodalmamat. Az egész borzalom a nyitótánccal kezdődött. 

Kiemelt Partnereink
Szolgáltatót Keres?
 
Hírlevél

Az email címed:

Delivered by FeedBurner


Hirdetések