Hercegnőnek hercegnői autó jár

Ilyen nagy horderejű alkalom például az esküvőnk. A menyasszony akár egy hercegnő, tökéletes frizura és smink, mellette a tökéletesen hozzáillő vőlegény.

A hercegnőnek és kísérőjének életük legboldogabb napján autóból is kijár a legszebb, és mi is lehetne szebb és elegánsabb, mint egy hófehér limuzin örökre emlékezetessé téve az ifjú pár számára ezt az egész életüket meghatározó eseményt, az esküvőjüket. Szerencsére bőséges a választék belőlük, nem kell rögtön az anyakönyvi hivatalba való bejelentkezés után autó után rohangálnotok.

Limuzin vagy hintó?

Sajnos  a menyegző tökéletes külsőségei nem nyújtanak élethosszig tartó garanciát a boldogsághoz mégis mindenki számára fontos, hogy minél tökéletesebb legyen ez a nem mindennapi esemény, hiszen az lenne az ideális, ha életünk során csak egyszer fordulna elő.

Ha a limuzint túlzásnak érezzük esetleg az esküvői költségvetés már nem bírja még számos lehetőséget kínálnak számunkra a szolgáltatók.

Praktikus is

Az igazi hercegnők régen amikor még mindenki gyalog vagy szekéren közlekedett, lovas hintón jártak Azon a bizonyos Nagy Napon miért is ne követnénk a hagyományt és elegánsan egy igazi hintón mutatnánk meg a világnak magunkat.

A menyasszony számára ez azonfelül, hogy egyedi és extravagáns a bizonyára rendkívül szép de talán kevéssé kényelmes cipőben való hosszas gyaloglástól való megmeneküléssel még inkább előnyös, főleg ha a templom és a polgármesteri hivatal messze vannak egymástól.